1 prédikáció = 500 örökbefogadás

Rick Warren vasárnap az árvákról és az örökbefogadásról prédikált. Az eredmény: 500 saddlebeck-i család döntött arról, hogy örökbe fogadnak egy árvát. – Nem semmi!!! Lehet kritizálni az amerikai kereszténységet, de azért van, amit tanulhatunk tőlük!

3 hozzászólás
 1. berciXcore
  berciXcore says:

  A Saddleback eddig se volt kispályás, de szerintem amióta Warren mondta Obama beiktatási imáját, ezzel nem kicsit felborzolva a fundamentalista-republikánus közeget, valamint amióta összefogtak a (párszor már leliberálisozott) Relevant Magazine stábjával a Reject Apathy programban, azóta kicsit nagyobb figyelem kíséri őket. És ha ezt jól veszik, az Rick Warren és a közösség közös érdeme.

  Amúgy csak egy kérdés: neked jön a nyomtatott Relevant? Ha igen, te is valami Mailamericas-Hungary feladótól kapod meg? Az utóbbi kettő nekem így jött meg, nem közvetlenül a kiadótól. Van már valami helyi elosztó, vagy mi? O.o

  Válasz
 2. boresit
  boresit says:

  beciXcore:
  Nem jár nekünk a nyomtatott Relevant, “csak” egyike annak a kb. 100 nemzetközi forrásnak, akiknek használhatjuk és publikálhatjuk az anyagait. A szerkesztőséggel van kapcsolatunk, és csak elektronikus úton.

  Válasz
 3. infaustus
  infaustus says:

  Én egy ideje már “szolgálok” egy lakásotthonban. Amerikaiak rendszeresen jönnek segíteni nekünk, és közülük többen is örökbe fogadtak kicsiket. Volt olyan család, aki a saját 2-3 gyereke mellé még adoptált 2-3 másikat. És voltak már magyarok is, akik adoptáltak. Csak sajnos ez nem ilyen egyszerű a dolog… De a példa mindenképp követendő annak, aki megteheti.

  Válasz

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük