Mi nem (csak) honlapokat készítünk, hanem online missziót építünk!

Az INTERNET a legnagyobb és legdinamikusabb közösségi tér, ami egyre inkább meghatározza az emberek gondolkodását, forrásait, kapcsolatait, időtöltését.

Mi azoknak a gyülekezeteknek kínálunk komplett megoldásrendszert,

 • akik a világhálót misszióra akarják használni,
 • akik korszerű, dinamikus, a közösségi médiákkal együttműködő, hatékonyan kommunikáló honlapot szeretnének,
 • kifejezetten kapcsolatépítő funkciókkal,
 • korrekt áron és néhány héten belül!

Mi nem csak egyszerűen honlapokat árulunk…

 • Szemléletet, módszereket és eszközöket adunk át,
 • arculatot és stratégiát építünk,
 • missziós partnerekké válunk!

A honlap kialakításánál alapvető szempontot jelent számunkra:

 • a platformfüggetlen (úgynevezett responsive) megjelenés – ami azt jelenti, hogy a honlapjainkat okostelefonokra és tabletekre is optimalizáljuk
 • az interaktivitás biztosítása
 • az oldalra látogatók rendszeres visszatérőkké és felhasználókká való konvertálása
 • közösségi portálokkal való szerves integráció
 • online marketing eszközök használata a missziómunkában
 • nem túlbonyolított, sokkal inkább ergonómikus, felhasználóbarát és praktikus honlap-kialakítás
 • letisztult, igényes megjelenés
 • egyszerűen használható adminisztrációs környezet
 • részletes háttér- és segítségnyújtás

A szemléletünk lényege,

hogy nem dizájn-honlapokat kell építenünk a gyülekezetek számára, hanem úgynevezett „értékesítési”, vagyis „sales-honlapokat”, amelyek tudatosan és célorientáltan az evangélium üzenetének a célba juttatásáért dolgoznak. A keresztények interneten való megjelenésének nem a jelenlét és az információ-átadás az elsődleges célja, hanem a folyamatos kommunikáció, a közösségépítés, és az interneten megismert látogatók valóságos kapcsolatokba való átkonvertálása. Ez pedig szó szerint “értékesítési” feladat: értékesítenünk kell a gondolatainkat, az értékrendünket, az üzenetünket, azt a megoldás-rendszert, amit a Bibliában megtalálunk, és amit a hitünkön keresztül képviselhetünk és megoszthatunk másokkal is. Méghozzá olyan módon, hogy minderre a látogatóink, olvasóink “vevők” is legyenek! Mert minden egyes szörfölő, aki egy keresztény, gyülekezeti honlapra téved, önként lehetőséget ad nekünk arra, hogy beszéljünk hozzá, hogy kapcsolatba lépjünk vele, hogy szolgáljunk felé! És nem lenne szabad elszalasztanunk egyetlen ilyen találkozást sem!

Amit 2018-ban is érdemes tudni a honlapkészítésről

A legkorszerűbb honlapok elképesztően összetettek, hiszen számtalan funkciót kell teljesen platformfüggetlenül kiszolgálniuk. Egy 2018-as elvárásoknak megfelelő, reszponzív honlap leprogramozása a nulláról közel milliós nagyságrendű programozói munka. Ezért a teljesen egyedi megoldásokat szinte csak a nagyvállalatok engedhetik meg maguknak, általában nekik van szükségük teljesen egyedi megoldásokra. A legtöbb honlap, amit magánszemélyek, gyülekezetek, missziós szervezetek és a kis- és középvállalkozói szektor résztvevői használnak, nyílt forráskódú honlapmotorokra, úgynevezett CMS-ekre épülnek – ilyen a Joomla, a Drupal, az általunk is használt WordPress, vagy a különböző webshop motorok. Nyilván egy minimális webes tapasztalattal, ingyenes sablonokból bárki képes ingyen, de legalábbis fillérekért összedobálni” valamilyen honlapot – azonban ezeknek a használhatósága igencsak korlátozott. Ha valóban korszerű, látványos, sokféle és sokszor egyedi funkciókkal is rendelkező honlapot szeretnénk, ahhoz már összetettebb, s ezért már nem ingyenes, hanem licenszdíjas prémium modulok, templatek és pluginok, azok testreszabásához pedig programozói tudás szükséges. Ezeknek a felhasználásával lehet megfizethető, mégis egyedi, látványos, aktuális, és minden szempontból hatékony honlapot készíteni. Ez a moduláris honlapkészítési keret egyszerre biztosít reális árakat és óriási, gyakorlatilag előkészített funkcióválasztékot és háttértámogatást, ugyanakkor viszont, s ezt őszintén le kell írni, nincs meg az a 100%-os kötetlensége, ami a teljesen önálló programozású, egyedi projekteket jellemzi. Viszont nem kerül a fejlesztés hétszámjegyű összegbe és sok hónapos munkába.

Hogyan dolgozunk?

Szeretünk hatékonyan dolgozni – ami azt jelenti, hogy az adott megbízásra fókuszálunk, és általában egy-két héten belül el is készítjük a kért honlapot. Az első kapcsolatfelvétel után konzultálunk a részletekről, a lehető legrövidebb időn belül hozzálátunk a munkához. Nyíltan fejlesztünk, ami azt jelenti, hogy általában már néhány nap múlva elérhetővé is tesszük a honlap legelső változatát a tesztszerverünkön, hogy az ügyfelek menet közben is láthassák, hogyan alakul a honlap fejlesztése, és már a programozási munkák közben is reagálhassanak, ha valamit másképpen szeretnének.

Mennyibe kerül?

Nem szeretnénk zsákbamacskát árulni, s tudjuk, hogy a megoldást keresők jobban szeretik a konkrét lehetőségeket látni, mintsem kérdezősködni róluk – tehát honlapkészítést gyülekezeteknek és missziós szervezeteknek bruttó 200.000 Ft-tól vállalunk.

Ez az ár magában foglalja:

 • a honlap arculati és funkcionális megtervezését,
 • a felhasznált prémium sablonok és pluginok jogdíjait,
 • a testreszabások, beállítások, magyarosítások, egyedi megjelenések és funkciók  programozói munkadíját,
 • a honlap indulásához szükséges grafikai anyagok és arculattervezés díjait (logó, fejléc, bannerek, slide-ok, stb. grafikusi munkadíjait),
 • a honlap elindulásához szükséges tartalmi feltöltést,
 • valamint a munkadíjat terhelő adókat és járulékokat.

Amennyiben összetettebb egyedi funkciókra és megoldásokra (például webáruház funkció) is szükség van a honlapon, a honlapkészítési díj természetesen változhat – ez egy kiindulási ár, ami a legtöbb ügyfelünk esetében elegendő is.

A honlapkészítés munkadíja mindezeken felül magában foglalja a honlap működéséhez szükséges szerverhoszting és webárhely szolgáltatás biztosítását is az első évre (amennyiben az ügyfél élni kíván ezzel a lehetőséggel).

Végezetül: mivel ebbe a munkába 2009-ben missziós elhívás alapján vágtunk bele, s nem egy hétköznapi programozócégként működünk, akár olcsóbban, indokolt esetben akár ingyen is elkészítjük a honlapot. Bár úgy tartjuk, méltó a munkás a maga bérére, alkalmazkodunk a megrendelőink pénzügyi lehetőségeihez, mivel számunkra fontosabb, hogy Isten országa épüljön, és az ehhez szükséges szolgálati eszközök – mint amilyen például a honlap is – a rendelkezésre álljanak.


Ha tehát honlapra van szükséged, várjuk megtisztelő megkeresésed a sandor (kukac) apcsel29 (pont) hu email címen – vagy az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül:

  Teljes név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Ha esetleg van korábbi honlap, ami helyett újat szeretnének,
  kérjük tájékozódásképp adják meg az URL-jét

  Bármilyen további megjegyzés,kérés, információ