Ajánlások az általunk készített honlapokkal kapcsolatosan:

Korrekt, közvetlen, kiváló, kellemes, kreatív, körültekintő, kommunikatív csapat! Jó volt együtt dolgozni velük, kezdettől úgy beszélgettünk mint barátok, minden igényünket maximális megértéssel kezelték. Régi álmunk vált valóra ezzel a honlappal, nagyon szolid, ízléses, jól működő felületet kaptunk rövid időn belül!
Mike Pál, lelkipásztor, Magyarkéci Református Egyházközség
http://magyarkec.ro

Alapítványunk elavult honlapját már régóta terveztük megújítani. Végül az Apcsel29 ajánlata mellett döntöttünk. Jól jártunk, mert igen mérsékelt áron kiváló szolgáltatást kaptunk. A honlapunk nagyon szép lett,  átlátható, szívet melengető hangulata van. Az igényes kivitelezés mellett könnyen kezelhető, amihez sok segítséget kaptunk Szűcs Sándor úrtól. Köszönjük a gyors és precíz munkát! Jó szívvel ajánlom minden érdeklődőnek.
Miklódy Márta Mária, igazgató
www.haypalalapitvany.hu

Iskolánknak sürgetővé vált a mai kor elvárásaihoz igazodó, könnyen kezelhető,tetszetős honlap elkészítése. Megújult formában szerettük volna nyújtani azt a többletet, amit egy református iskola nyújthat a 21. században az érdeklődői számára. Ezt a munkát egy olyan partnerrel szerettük volna együtt elvégezni, akivel azonos lelkületűek vagyunk, és azonos értékrendet vallunk életünk, munkánk vezérfonalaként.
Jó szívvel ajánlották számunkra egyházmegyénk lelkipásztorai az APCSEL29 honlapkészítőit és igényes munkájukat. Az együttmunkálkodás inkább szolgálat volt, mintsem munka, melyet alázattal és felelősségteljesen végeztek. Szívesen és türelemmel álltak rendelkezésünkre az informatika világának útvesztőiben, a szaknyelv megismerésében. A közös gondolkodás során meggyőződhettünk a nagy szakértelmükről, profizmusukról, gyakorlati tapasztalataikról, miközben formálták a mi szemléletünket, látásmódunkat is. Szűcs Sándor személyében egy
megbízható, rugalmas, korrekt partnert ismertünk meg. Másoknak is jó szívvel, szeretettel ajánljuk.
Baktiné Illés Éva igazgató, Kálvin János Református Általános Iskola, Mátészalka
http://refkalvin.hu

Igazán egy élmény volt együtt dolgozni Sándorral és az ApCsel29 csapatával. Igényes és nagy tudású szakmai munkájukkal sokat segítettek. Sokkal több áll a weblap puszta megírása és felépítése mögött: emberi kapcsolatokról van szó, szellemi értékek továbbadásáról és ezek lelkiismeretes támogatásáról. Odaadó munkájukat jó szívvel ajánljuk és hálásan köszönjük.
Faragó Edith, Isteni Szeretet Közösség
http://divinelovecommunity.org

E honlapunk elkészítése egy igazi tapasztalat és nem csak infó, arról amit vallotok: Hisszük, hogy az Egyház küldetése az újszövetségi apostolok munkájának folytatása – ez a lelkesedés hatotta át úgy a hozzáállást, mint a megvalósítást. Ezért a csitinfo jó alapokra helyezését követően, veletek együtt mi is olyan közösségekről álmodunk, amelyek a társadalom, a kultúra, a gazdaság motorjai és építőkövei, ahol emberek élete változhat meg, épülhet fel, nyerhet értelmet és teljesedhet be boldogságban, prosperitásban, hasznosságban. Köszönjük, hogy együtt álmodtunk és felébredve ezek már meg is valósultak!
László Rezső plébános, a 2012-es CSIT szervezője, a csitinfo.ro honlap elkészítéséről
http://csitinfo.ro

Mindenkinek ajánlom az APCSEl29 lelkiismeretes és profi munkáját.  Az ellel.hu és az urretje.hu weboldalaink szépek, igényesek és küldetésüket jól betöltik. Sanyi és Eszter nem csupán internet oldalakat építenek! Nagyon sok és értékes marketing tanácsot nem utolsó sorban jó barátokat is kaptunk személyükben. Akinek jól működő és hatékony honlapra van szüksége, annak az APCSEL29 a megoldás!
Kovács Tamás, igazgató, ELLEL Ministries Magyarország

Nagyon szeretem a honlapnak a felületét, mert nagymértékben megfelel annak az elvárásnak, amire nekem, illetve a missziónak szüksége van. Bármikor szükségem volt segítségre a honlap szerkesztésével kapcsolatban az APCSEL29 szerkesztői mindig készséggel álltak a rendelkezésemre. Igényesen van megszerkesztve az egész honlap, ami nem csak az én véleményem, hanem azoké is, akik a mi honlapunkra látogatnak el. Jó szívvel tudom ajánlani másoknak is, hogy erre a csapatra bízzák a honlapjuk felületének a kialakítását.
Turzó Csaba, a Rábaközi Keresztény Misszió vezetője

Nagyon szeretem a könyveket. Pl. egy jó tea mellett lapozgatni, olvasni, elgondolkodni. Valami hasonló az Apcsel29 bejegyzéseit böngészni. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjek, ők miért a 29. fejezet az ApCsel-ből! Ők tényleg az ősegyház ma élő missziós szolgálata. Amikről írnak és ahogy dolgoznak, meggyőződésem, hogy ilyen emberekkel akarok a szolgálatban együttműködni. Profi szakik és egyben igaz keresztények – igazi, krisztusi egybeesés! ez látszik a munkájukon is. A profizmussal együtt a “Lélek szele” is jelen van a munkájukban! Kívánom, hogy a posztmodernben is biblikus, profi és hatékony szemléletformálók legyetek!
László Rezső, plébános

Olyan honlapot kaptunk, ami nem csak online megjelenést biztosít, hanem eszköz a gyülekezeti élet kiterjesztésében és az evangélizáció munkájában is. Nem csak igényes, hanem hasznos is, kifejezetten a mi igényeinkre, feladatainkra optimalizálva. Pontosan ezt képzeltük el. Külön kiemelném a rugalmas és a személyessé tett kivitelezést, nem csak vásároltunk valamit, hanem rengeteget tanultunk is. Öröm volt együtt dolgozni.
Szabó Iván, Magyarországi Késői Eső Gyülekezet

Honlapunkat igényes, többek által is már pozitívan véleményezett módon magas technikai színvonalon készítették el. Ugyancsak igényes kiadványt készítettek gyülekezetünknek, mely látogatók számára templomunk történelmét mutatja be gyönyörű képekkel egybekötve.  Nem az a fajta prospektus ez, ami egy pár hét múlva általában a kukában végzi. Látszik mögötte a profi designeri munka. Nekem megérte, hogy honlapunkat és kiadványunkat ők készítették, mivel az elkészített munkákkal kapcsolatosan már eddig is sok pozitív visszajelzés érkezett. Aki megfizethető áron igényességet szeretne annak bátran ajánlom, hogy vegye igénybe az Apcsel 29 szakértelmét és szaktudását.
Börzsönyi Kornél lelkipásztor, Miskolc Martinkertvárosi Református Egyházközség

Egy szép és igényes honlap mellett olyan segítséget is kaptam, amelynek köszönhetően már látom azt, hogyan lehetnek segítségemre az olyan közösségi portálok mint az iwiw vagy a facebook a gyülekezet építésében. Külön öröm volt számomra megismerkedni a hírlevélküldő szoftverrel, hiszen ezzel rengeteg időt és energiát takaríthatok meg. Kedves Sándor és Eszter, köszönöm a segítségeteket! Isten áldja munkátokat!
Hella Ferenc, nagykanizsai református lelkipásztor

Azért választottuk az APCSEL29-et, mert azt gondolom, hogy ez kifejezetten olyan gyülekezeteknek illetve szervezeteknek szól, akik missziós célzattal kívánják az internetet használni, és mi is ezek közé tartozunk. Nagyon fontos volt számunkra, hogy akivel együtt dolgozunk, ne CSAK egy honlapot készítsen nekünk, hanem az online misszióban végzett munkája révén a korábban megszerzett gyakorlati tapasztalatait is át tudja adni és azt azonnal be tudjuk építeni a honlapunkba. Ki szeretném emelni azt a sok támogatást és rugalmasságot, amit a közös munka alatt eddig tapasztaltunk, ami megint csak azt erősíti, hogy nemcsak egy kész megoldásrendszert kaptunk, ami néhány hét alatt eljutott az ötlettől a megvalósításig, hanem egy szemléletet, gondolkodásmódot, és reményeim szerint Szűcs Sándor személyében egy hosszú távú stratégiai partnert is! Ezért is döntöttünk úgy, hogy rájuk bízzuk a honlapunk folyamatos üzemeltetését is.
Rátkay János, Alpha Magyarország Alapítvány

Jól döntöttünk, amikor a honlapunkat az ApCsel29 csapatára bíztuk, mert minőségben, a problémamegoldás gyorsaságában, rugalmasságban is azt kaptuk, amire számítottunk. És annál többet is, egy kapcsolatot, ahol a missziói szemléletben és felelősségben egymást erősíthetjük. Jó volt megtapasztalni, hogy a keresztény jelző itt minőségjelzőként működött.
Gulyás Péter, Szeged-Csanádi Egyházmegyei Pasztorációs Iroda