Karácsonyi ajándékok

Szeretnék minden olvasónknak, tonhalasoknak, chupisoknak, tréningeseknek, mindenkinek, aki ismer bennünket, aki követi szolgálatunkat – békés, áldott karácsonyt kívánni!

Írok egy hosszabb éves mérleget, a megvalósult projektjeinkkel, a terveinkkel – valószínűleg pár nap múlva feltöltöm azt is, mert fontos levél lesz!

Most csak egyszerűen köszönök mindent!

És szeretnék két ajándékot adni, az elsőt mindenkinek, aki elfogadja, elveszi, letölti – a másodikat viszont most csak két embernek.

Az első ajándékom nyolc karácsonyi prédikáció, amit valamikor, valahol elmondtam egy-egy gyülekezetben. Ha valaki még készül, mert szolgálnia kell, vagy csak áhítatot tartana, és keres hozzá pár gondolatot, töltse le, olvassa, adja-küldje tovább, nyugodtan mondja el akár igehirdetésként is – nincs rajta “kopirájt :-)” – bőven elég, ha áldás lesz rajta! :-)

– A karácsony célja
– A pásztorok tanítása
– A szabadító Krisztus
– Az imádók, a rettegők és a közömbösek
– Csodálatosak az Úrnak útjai
– Karácsony éjszakája
– Karácsonyi kérdések
– Kisdedként is Isten

(Nyugodtan terjessztétek, küldjétek el “ajándékként barátaitoknak is, akár nem hívőknek is – akár a linket, akár a prédikációkat! Már ha hasznos, értékes és áldásos volt számotokra!)

A másik ajándékom most mindössze két embernek szól: Konónak és Infaustusnak.
Ők voltak a legaktívabbak a blogon, rengeteg hozzászólást írtak – és ezt szeretném valahogy meghálálni. Mindkettőjüknek beállítottam a Tonhal Portál Prémium előfizetését – nem nagy ajándék, de ezt tudom adni – és szívesen adom. És csak azért így, nyilvánosan, hátha másnak is megjön a kedve sokat kommentelni!

Egyszóval: Kono, Infaustus: köszönöm!

És természetesen mindenkinek, aki az elmúlt fél évben részesévé vált közösségünknek. (Az ünnepek alatt pihenésként feltöltöm végre a teljes cikkarchívumot is…)

5 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük