133 NAPOS LELKI DIÉTA

Egy különös dologra hívlak! Különös a jellege miatt is, és azt kell, hogy mondjam, manapság a formája miatt is. De ez a kicsit régimódi, különös szokás sok embernek segített abban, hogy kedvesebb, figyelmesebb, békésebb, szeretetteljesebb legyen másokkal szemben.

Minden héten írj valakinek egy kedves, szívhez szóló levelet!

Nem e-mailt vagy sms-t, nem Facebook üzenetet, hanem valódi levelet, papírral, kézírással!

És ne is tartalmazzon mást ez a levél, csak a nagyrabecsülésed, a szereteted, a hálád a másik iránt.

Még véletlenül se kinyomtatva küldd el. Legyen ez egy valóban személyes ajándék valakinek az ismerőseid közül.

És minden héten keress valakit, akinek megköszönheted, hogy van, hogy ismerheted őt, hogy valamit tanulhattál tőle, hogy valamikor segített neked, kedves volt veled, válaszolt vagy adott valamit.

Ez egy döbbenetes élményforrássá válhat az életedben, olyan, mint egy benzinkút, ahol hetente csurig töltheted a lelked a mások iránti nagyon is valóságos szeretettel.

Próbáld ki, azt hiszem, csodálkozni fogsz a következményeken! Mai elgépiesedett, elidegenedett világunkban ez olyan meglepetést és érzés-áradatot jelent annak, aki kapja, amit nem fog egykönnyen elfelejteni. És így nem csak te leszel kicsit jobb ember, hanem ő is, és a kapcsolatotok is csak erősödni fog.

Ma csak ennyi az üzenetem.

Ha komolyan veszed, akkor máris kezdj el gondolkodni, kinek fogsz először írni, keress egy tollat és egy A4-es lapot, és fogj is hozzá!

Sok sikert!