Mai véleményformálók…

Megírnátok, kik azok a mai magyar keresztények, akik hatással vannak a mai magyar kereszténységre? Vezetők, pásztorok, missziómunkások, ismertek, ismeretlenek… mindegy a felekezet is. Csak hatásuk legyen!

Vagyis kik azok, akiknek a szavára, dolgaira, szolgálatára ma oda kell figyelni kis magyar hazánkban? Akik letettek vagy letesznek valamit az “asztalra”, akik változásokat generálnak a magyar egyház számára, akiktől lehet tanulni, a szemléletüket, gondolkodásukat érdemes megismerni, és valamilyen területen kiemelkedőt, példaértékűt csinálnak.

UPDATE: még egy kérdés, illetve pontosítás: kik azok, akiknek a véleménye és szolgálata a saját felekezetét/gyülekezetét is túllépi? Továbbra is: mindegy, milyen területen, és nem csak lelkészek neveit várom.

Fontos lenne – riportsorozatot szeretnék csinálni velük.

Köszönöm!

59 hozzászólás
« Régebbi hozzászólások
 1. Szilárd
  Szilárd says:

  Eltűnt a hozzászólásokból a kérdésem. Akkor még egyszer felteszem.

  “Fontos lenne – riportsorozatot szeretnék csinálni velük.”

  Hol tart a riportsorozat készítése és hol érhető el a róla készült anyag? Fontos lenne – érdekel!

  Köszönöm még egyszer!

  Válasz
 2. boresit
  boresit says:

  Kedves Szilárd,

  a riport-sorozat sajnos emberi erőforrás és idő hiányában még nem készült el – de nem felejtettem el, előbb-utóbb meglesz!

  Válasz
 3. Szabo Gabor
  Szabo Gabor says:

  Sok embert ismertem akik nem lelkeszek sot sajnos legtobb mar halott ezek mind olyan szemelyek voltak akik a dicsoseget Istennek adtak es hagytak meg ezert maradt kodbe a nevok mert szamokra nem az volt fontos mit tettek es mennyit ,hanem kiert tettek igy tehat semmi titok nincs a dologba akie a fiu aze az elet ……mas szemszogbol nem az a legjobb evangelista aki a legtobb embert bemeriti,Isten orszagaba a minoseg szamit nem a mennyiseg,a kerdes az hanyan maradtak meg ,hanybol lett elo felnott Istenfelo engedelmes odaszant nem alkudozo huseges allhatatos kitarto hivo ember……..

  Válasz
« Régebbi hozzászólások

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük