Meghívások teljesítése

Folyamatosan kapunk meghívásokat, megkereséseket különböző felekezetekből, gyülekezetektől, szakmai fórumoktól és konferenciáktól, amiknek igyekszünk eleget tenni. Mivel nagyon szerteágazó mindaz, amivel foglalkozunk a generációkutatástól kezdve a játéktervezésen és a startup projektjeinken át a személyes jellegű programokig, korlátozott idő és energia áll rendelkezésre meghívások teljesítésére, de megpróbáljuk a legtöbbet kihozni a lehetőségeinkből.

Kiknek ajánljuk?

A honlapunkon is bemutatott tematikus képzéseinket és előadásainkat szeretnénk felajánlani, elsősorban vezetőknek és szolgálóknak szóló alkalmakon:

  • helyi gyülekezetekben tartott hitmélyítő, felkészítő, továbbképző alkalmakra
  • lelkészi munkaközösségek számára
  • vezetőképzéssel foglalkozó fórumokra
  • szakmai vagy egyházi konferenciákra
  • ifjúsági konferenciákra és fesztiválokra

Referenciák

Az elmúlt több mint egy évtizedes referenciáink itt megtekinthetők:

Meghívásra javasolt és felajánlott témák

Elsősorban a kezdőlapról és a menüből elérhető szakmai előadásainkat és képzéseinket ajánljuk, más jellegű (prédikációs, evangélizációs) alkalmakra a nagyon korlátozott kapacitásunk miatt sajnos nem tudunk felkérést elfogadni. A lelkészek és vezetők, a fejlődésre vágyó helyi gyülekezetek és az egyházi és missziós szervezetek fejlesztése azonban szívügyünk, ezeknek a meghívásoknak igyekszünk eleget tenni.

Költségtérítés és egyéb gyakorlati információk

Készült egy kutatás, amelyben azt kérdezték meg sikeres nagyvállalati vezetőktől, akik sokszor évtizedes távlatokban nemzetközileg is jelentős cégeket építettek fel, hogy ha visszamehetnének az időben a kezdetekhez, és semmi mást nem vihetnének magukkal, csak azt a tudást, amivel ma rendelkeznek, mennyi idő alatt és mennyi pénzből tudták volna ugyanazt elérni, amit felépítettek. A válaszok átlaga az volt, hogy fele annyi idő alatt és fele pénzből fel tudták volna építeni ugyanazt amit elértek, ha az elején már tudták volna azt, amit ma tudnak. Ezt le lehet fordítani úgy, hogy egy ma egymilliárdot érő vállalatnak ötszáz millió forintba került a vezetőjének a tanulása! Ekkora jelentősége van a vezetők tanulásának.

Hiszünk abban, és a szemléletünk része is, hogy a magas színvonalú szakmai munkának van értéke és ellenértéke – és látjuk azt is, hogy ami ingyen van, annak sok esetben nem becsüljük meg az értékét. Az a tapasztalatunk, hogy ahol a tanulásra, fejlődésre és jövőépítésre nincs anyagi forrás, ahol a jövőbe nem tudnak vagy nem akarnak befektetni pénzt, időt és munkát, ott a változás és a fejlődés sem fog menni, mert ami hatékonyan és magas színvonalon működik, az mindig pénzbe is fog kerülni. Még az egyházi környezetben is. Értéket adunk, amire szívesen vállalunk garanciát is, és az a díjazás, amit kiindulásként megjelölünk, ezt az értéket és hasznosságot, valamint a befektetett rengeteg tanulást, felkészülést, munkát és tapasztalatot fejezi ki. Ezen kívül egyfajta előszűrés is: aki nincs kész befektetni a saját tanulásába, az hiába is tanulna bármit, ugyanis a tanulást követő munka, fejlődés és változás sokkalta nagyobb erőfeszítéseket és erőforrásokat igényel, mint maga a tanulás.

Ezzel együtt mindig figyelembe vesszük a meghívó fél anyagi lehetőségeit is, mert mindez számunkra elsősorban szolgálat, és nem szeretnénk, hogy a pénz bármilyen jó kezdeményezésnek az akadályává váljon, azonban szeretnénk, ha a meghívó fél is értékként kezelné azt, amivel szolgálni tudunk. A lassan két évtizedes gyakorlatunk az, hogy adunk egy tól-ig terjedő ajánlást, és a meghívó annyit fél fizet, amennyit tud és akar, és azt hálás szívvel, kérdés és alku nélkül elfogadjuk.

Az előadásokról minden esetben számlát állítunk ki.

Technikai információk

A helyszínre autóval fogunk érkezni Keszthelyről – ez az útiköltség és az alkalmak kezdési ideje miatt lehet fontos információ.

Általában használunk prezentációt, amihez kérjük a helyszínen biztosítani laptopot és projektort. A prezenetáció fontos részét képezi az előadásainknak, nem apróbetűs szövegeket vetítünk, hanem az elhangzottakat támogató vizuális megerősítést és segítséget, ezért fontos a nagy vetítési felület és megfelelő sötétítés. A prezentáció általában PowerPoint formátumban van, vagy online platformokat használunk (Canva, Prezi).

Amennyiben ez nem áll rendelkezésre, kérjük jelezzétek, természetesen akkor hozzuk mi a technikát, csak a két évtizedes előadói tapasztalat az, hogy biztosabb, ha mindez rendelkezésre áll a helyszínen előre felszerelve és beállítva. Presenter és az esetleges online használathoz mobilnet nálunk mindig rendelkezésre áll.

Amennyiben az alkalmon szükséges a hangosítás, és amennyiben megoldható, gallérmikrofont kérnénk biztosítani, a kézben tartandó mikrofon nagyon kényelmetlen előadás közben.

FELKÉRÉS ELŐADÁSRA